BCI 2018-2019 Bell Times

	Homeroom	
8:15 – 9:30	Period A	75 min
	Travel	5 min
9:35 – 10:50	Period B	75 min
10:50 – 11:50	Lunch	60 min
11:50 – 1:05	Period C	75 min Tuesday flip with Per. D 5 min
	Travel	75 min
1:10 – 2:25	Period D	Tuesday flip with Per. C

Important Notice

In order to reduce class time missed by students for extra-curricular activities, the order of periods on TUESDAYS will be A B lunch <u>D</u> <u>C</u>

PA Days	Parent Teacher Conferences	
Fri. September 21	Thurs. October 25	
Fri. October 26	Thurs. March 28	
Fri. November 16		
Fri. February 1	Gr.9 Parent Night	
Fri. April 12	Wed. September 19	
June 27 & 28		
	Gr.8 Night	
Tutorial Days	Thurs. November 22	
Thurs. January 24		
Wed. June 19	Special Days	
A 8:15 – 8:50	Christmas Break – Dec. 24 – Jan. 4	
B 8:55 – 9:30	Sem. 2 begins – Mon. February 4	
C 9:35-10:10	March Break – March 11 – 15	
D 10:15-10:50	OSSLT EQAO – Wed. March 27	
Tutorial Sessions	Commencement – Thurs. June 27	
11:50-2:25		