BCI 2017-2018 Bell Times

| | Homeroom | |
|---------------|----------|--|
| 8:15 – 9:30 | Period A | 75 min |
| | Travel | 5 min |
| 9:35 – 10:50 | Period B | 75 min |
| 10:50 – 11:50 | Lunch | 60 min |
| 11:50 – 1:05 | Period C | 75 min Tuesday flip with Per. D 5 min |
| | | 75 min |
| 1:10 – 2:25 | Period D | Tuesday flip with Per. C |

Important Notice

In order to reduce class time missed by students for extra-curricular activities, the order of periods on TUESDAYS will be A B lunch $\underline{D \ C}$

| PA Days | Parent Teacher Conferences | |
|-------------------|------------------------------------|--|
| Fri. September 22 | Wed. October 25 | |
| Fri. November 17 | Wed. March 28 | |
| Fri. February 2 | | |
| Fri. April 13 | Gr.9 Parent Night | |
| Fri. May. 4 | Wed. September 20 | |
| June 28 & 29 | | |
| | <u>Gr.8 Night</u> | |
| Tutorial Days | Wed. December 6 | |
| Thurs. January 25 | | |
| Wed. June 20 | <u>Special Days</u> | |
| A 8:15 – 8:50 | Christmas Break – Dec. 25 – Jan. 8 | |
| B 8:55 – 9:30 | Sem. 2 begins – Mon. February 5 | |
| C 9:35-10:10 | March Break – March 12 – 16 | |
| D 10:15-10:50 | OSSLT EQAO – Tues. April 10 | |
| | Commencement – Thurs. June 28 | |